Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın kapısı son kadar ciddi bir öneme sahiptir.

sinein yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çdüzenışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma etmek ve herhangi bir arızada giderilmesini sahip olmak önemlidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoklukla 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Başkaca, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça içli davranıyoruz.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Bunlar kadar sima trafiğinin aşkın ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki mimarilarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları devlet izni alabilir.

Eğer bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı adına bina daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre derunmimarisı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı henüz buna bandajlı olarak henüz ehven olmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip tamamlanmak, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı elde etmek için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz yangın kapısı ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir strüktürsı vardır.

Report this wiki page